Daca iti doresti sa achizitionezi produse unice, deosebite si handmade, fie pentru a face un cadou inedit cuiva drag, sau pur si simplu pentru a-ti cumpara tie ceva deosebit, aici e locul unde toate aceste lucruri se impletesc. Fiecare obiect de pe blog este unic, handmade, creat pentru a indeplini anumite cerinte si pentru a avea anumite functionalitati, sau pur si simplu pentru a impodobi un anumit spatiu. Obiectele care sunt vandute, nu se pot reface identic, insa se poate lucra ceva cat mai asemanator cu acel obiect, ceva in genul acelui obiect, sau ceva pornind de la acel obiect. La cerere se pot personaliza anumite obiecte, in functie de dorintele voastre. Livrarea catre voi se face folosind curierul, sau posta, in functie de dorintele voastre. Plata se face in sistem ramburs, sau prin transfer bancar. Daca iti place ceva de aici, scrie-mi un mail la myneverland@myneverland.ro , iar eu iti voi raspunde si te voi ajuta cu cea mai mare placere! De asemenea, poti intra si vizita si site-ul MyNeverland , la adresa http://www.myneverland.ro La final, iti multumesc pentru vizita si sper ca ti-a placut ce ai vazut pe aici, si te mai astept!

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Daca iti doresti sa achizitionezi produse unice, deosebite si handmade, fie pentru a face un cadou inedit cuiva drag, sau pur si simplu pentru a-ti cumpara tie ceva deosebit, aici e locul unde toate aceste lucruri se impletesc. Fiecare obiect de pe blog este unic, handmade, creat pentru a indeplini anumite cerinte si pentru a avea anumite functionalitati, sau pur si simplu pentru a impodobi un anumit spatiu. Obiectele care sunt vandute, nu se pot reface identic, insa se poate lucra ceva cat mai asemanator cu acel obiect, ceva in genul acelui obiect, sau ceva pornind de la acel obiect. La cerere se pot personaliza anumite obiecte, in functie de dorintele voastre. Livrarea catre voi se face folosind curierul, sau posta, in functie de dorintele voastre. Plata se face in sistem ramburs, sau prin transfer bancar. Daca iti place ceva de aici, scrie-mi un mail la myneverland@myneverland.ro , iar eu iti voi raspunde si te voi ajuta cu cea mai mare placere! De asemenea, poti intra si vizita si site-ul MyNeverland , la adresa http://www.myneverland.ro La final, iti multumesc pentru vizita si sper ca ti-a placut ce ai vazut pe aici, si te mai astept!

  2. Buna ziua . Imi place foarte mult bratara ce semnifica OCHIUL si as dori sa intreb cum se poate achizitiona si cat costa . Multumesc si SARBATORI CU MULTA LINISTE .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s